Sivut

torstai 3. elokuuta 2017

Kysymys&Vastaus-postaus

Kysymyksiä & Vastauksia


Oon nyt jotenkin ollut niin uppoutuneena blogimaailmaan, että vuorokausirytmitkin ovat menneet sekaisin (okei, olivat ne jo ennen tätä). Valvoin toissapäivänä (???) vajaat 5 tuntia täyden vuorokauden ja olokin oli sitä luokka 😕... Aamulla herätessä vaistomaisesti keitin kahvit mutta muuten jatkoin siitä mihin eilen jäin; eri blogien lukemiseen ja ohjeisiin. Tässä pätee taas se, että mitä enemmän tiedät, tiedät myös ettet tiedä vielä mitään. Tajusko tosta mitään? :D 

Kuitenkin siirryin etsimään erilaisia kysymyspostauksia ja löysinkin tosi hyviä (tarkoittaen että kaikki kysymykset eivät ole muodossa "kumpi on parempi väri, sininen vai punainen?" koska tollasista ei saa oikein mitään irti. Poimin kysymykset täältä, kiitoksia! 





Minkälaisista ihmisistä pidät ja et pidä?
Pidän mukavista, iloisista, empaattisista ja reiluista ihmisistä. Ja huumorintajuisista! =) Kaikenlainen teeskentely, esittäminen, selän takana puhuminen on tosi inhottavaa (&suututtavaa). Jos ihminen on täysin empatiakyvytön, en usko että tulemme toimeen, koska arvostan tota piirrettä ehkä eniten. 

Sun koko nimi? 
Suvi Tuulia

Tykkäätkö sun nimestä, minkä nimen haluaisit jos saisit valita? 
Tykkään nykyään, mutta koko peruskouluaikana meillä ei ollut ketään muuta Suvia koulussa ja arvatkaa sitä tuijotusta kevätjuhlassa kun soitettiin Suvivirsi. Olin kuulemma joskus tullut itkuraivoten kotiin että vaihdan nimeni kun "kaikki on suvia, suvivirsi, suvisaippua jne.". En haluaisi vaihtaa nimeäni mutta jos olis pakko, tykkään jotenkin nimestä Fiona <3 (vaikka vaikee silti kuvitella itselle =) ). 

Onko sulla lempinimiä? 
DK, Donkey Kong, Iso Kaveri, Zuvios, pikku-pikku, Pickwich.. Tossa ne tais olla. Nykyään käytössä on enää DK. 

Pelkäätkö kuolemaa? 
En omaani, mutta läheisten kyllä. Tosin uskon että tosipaikan tullen jokaista pelottaa loppumetreillä (ellei kuole tapaturmaisesti ja/tai heti). 

Uskotko yliluonnollisiin asioihin? Entä horoskooppeihin? 
Uskon, että jotain meitä ylempää ja voimakkaampaa on olemassa, mutta sen tarkemmin en osaa kuvailla uskomustani. Uskon Karman lakiin joten siinä mielessä buddhismi taitaa olla uskonnoista lähimpänä. Ja uskon enkeleihin ❤ Oikeisiin horoskooppeihin ja astrologiaan kyllä uskon, en iltapäivälehtien päivähoroskooppeihin. Mulla on oinaan symbolikin tatuoituna oikean jalan nilkkaan.

Kadutko mitään? 
Tällä hetkellä tota mun ekaa "kuvapostausta", siis aivan kamala :,D Mikä saa ihmisen uskomaan olevansa niiiiiin hyvä kuvaaja, että voi muuttaa harmaan lähiöpihan linssin läpi kauniiksi???  Vakavasti ajateltuna on pari(senkymmentä) asiaa joita kadun, mutta ilman niitä virheitä en olisi oppinut tiettyjä asioita ja olisi sitä mitä nyt olen, minä. Eli oudosti ajateltuna haluaisinko olla joku muu? En yleensä, tosi harvoin. 

Ootko tyytyväinen elämääsi? 
En täysin. On muutama asia, joista stressaan ihan liikaa (tosin välillä aiheestakin) ja pitäisi tehdä rohkeutta vaativia oikeita ratkaisuja/päätöksiä. Suurimpaan osaan näistä pystyn onneksi vaikuttamaan itse - mutta onko joku päätös oikea vai ei, niin tollasia ei helpolla ratkota... ainakaan tässä päässä. Onneksi tuskastun aika nopeasti asioiden kiroamiseen ja roikotteluun. Tosin on joitain asioita kuten liikunnan pitäminen säännöllisenä elämässä, jota roikottelen ja kiroan varmasti loppuelämäni. Tää oli nyt aika syvällisesti ajateltuna koska tosiasiassa mulla on asiat (onneksi!) ihan aika tosi hyvin. 

Jos saisit palata ajassa taaksepäin, mihin palaisit? 
Siihen hetkeen, kun oltiin parhaan ystäväni ja silloisen kämppikseni kanssa illalla meidän parvekkeella ja todettiin että kaikki on hyvin. Kummallakin. Ei mitään rahahuolia, ei ihmissuhdehuolia, perheenjäsenet ja sukulaiset & ystävät terveitä, työasiat hyvin jne. Tuun muistamaan ton hetken ikuisesti. 

Pelkäätkö kiusallisia hiljaisuuksia? 
En. Ne on hauska rikkoa sanomalla esim.ihan vaan että nyt on kiusallista, ja lisätä perään jotain hauskaa tai muka-hauskaa. Tai sitten alkaa vain naurattamaan =) 

Saatko jostain kuukausirahaa? Paljonko? 
Tällä hetkellä Kelalta sen perus sairauspäivärahan verran.

Onko sulla lemmikkiä? 
On, kissarouva Tintus. Mulla on ollut "omina" lemmikkeinä 2 kissaa, Vinski (poika) ja hänelle kaveri Tintus (tyttö). Vinski kuoli/lopetettiin toukokuussa 2015 imusolmukesyöpään 13-vuotiaana ja Tintus jäi viettelemään leppoisia eläkepäiviä mun vanhempien luo. Käyn siellä säännöllisesti moikkaamssa Tinttua, ja muutenkin =)

Lempiruoka? 
Tex-mex. Kaikissa muodoissa. Yhtä hyvänä tulee tulee tavallinen kotiruoka, esim. jauhelihapihvit ja perunat. Ainiin! Ja peruna, se on mun salainen herkku. Kun muut tytöt miettii esim. suklaata mä unelmoin keitetyistä perunoista sellaisenaan :D

Tykkäätkö lapsista? 
Lapsista kyllä tavallaan, en niinkään vauvoista (pelkään heitä :o... ). Lasten seurassa on helppo olla just oma ittensä, ja saa leikkiä ja olla lapsenmielinen! Tosin kovin pitkään sitä ei jaksa kun haluaisi välillä vaan lössähtää sohvalle lepäämään kesken leikkien. Kaikki kunnia vanhemmille kun jaksavat!

Ootko itkeny koskaan julkisella paikalla? 
Kyllä, viimeksi muutama päivä sitten bussissa. Ei sille oikein voi mitään, jos itkukohtaus tulee...

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle, kolme asiaa? 
Telkkarin, hyvän ystävän ja ruoka-juoma selviytymispaketin.

Mikä on lempivärisi? 
Keltainen. Jostain syystä se on vaan ihanan pirteä, ja yhdessä vaiheessa mulla oli kausi että käytin vaan keltaisia paitoja =) Hyvänä kakkosena tulevat violetti ja vaaleanpunainen.

Kuinka usein syöt karkkia? 
En oikein tykkää karkeista tai suklaasta. Jos joku syö vieressä tekee mieli maistaa, mutta se jää siihen. Joskus tosi harvoin tekee mieli makeeta.

Maito vai mehu? 
Mehu! En edes vauvana/lapsena suostunut juomaan maitoa; lapsuuskuvissa tuttipullossa on vedellä lantrattua appelsiinimehua. Ei ole maitoallergiaa tai laktoosi-intoleranssia joten tosiaankin outo juttu tämä. Vieläkin madon haju saa aikaan puistatuksen... Onneksi perunamuussi tehdään mulle kasvisliemi-/kerma-sekoitukseen - on muuten tosi hyvää!

Ootko suvaitsevainen? 
Yritän olla. Ensisijaisesti pidän ihmistä kuin ihmistä hyvänä ennenkuin toisin todistetaan.

3 asiaa joita ootat täl hetkel eniten? 
1. Hyviä yöunia. Oon niin univelkainen, että voisin vaikka maksaa yksistä kunnon yöunista...
2. Huomista Tallinnan reissua! Oon viimeks ollut ulkomailla tammikuussa (Budapest) ja edellisestä Tallinnan reissusta on jo vuosi aikaa =O Rakastan vanhaa kaupunkia, rakennuksia, liikkeitä ja yleensäkin tunnelmaa siellä... ja tietty nään hyvää ystävää kun lähdetään reissuun <3
3. Tän blogin tekemistä ja edistymistä. Oon vähän hurahtanut tähän touhuun, ja hyvähän se on tehdä saikullakin jotain omien voimavarojensa mukaan. Toivottavasti vanha harrastukseni valokuvaus lisääntyisi samalla!

Biisi mistä tulee aina hyvä mieli? 
Redrama - Clouds


Vielä bannerista; sen puuttuminen on häirinnyt jo pitkään, mutta kerrankin ajattelin olla tässä hommassa fiksu = kärsiväliinen. Löysin pari päivää sitten pixbaysta:sta musta tosi kivan kuvan ja mietin voisko sitä jotenkin käyttää. Homma jäi kuitenkin siihen etten saanut mielestäni mitään tarpeeksi tyylikästä kasaan. Leikin hetken Paintilla (oikeesti kyllä!), ja olo oli kuin 4-vuotiaalla joka on juuri saanut väriliidut. Ja jälki myös sen näköistä! Laitan teidän iloksi/kauhuksi mun räpellyksen jota katsoessa ei voinut kun nauraa ja todeta taas että fuck my life :D Picasassa ei ollut yhtä paljoa fonttivalikoimaa kun tuolla, mitä ihmettelen suuresti, ja photari mulla on toisella läppärillä joka on vanhempien luona joten sitä ei voinut nyt käyttää mihinkään. 




Tää oli musta tosi kaunis kuva esim. just banneritaustaksi. En vaan saanut aseteltua tekstiä kivasti, ja lisäks tuntuu oudolta että bannerissa olisi jonkun muun kuva (vaikka tosi upee onkin! musta ei ikinä sais tollasta kun en osaa vaan olla kuvattavana). Osittain varmaan siksikin, että veikkaan lukijoiden olettavan että kuva onhenkilöstä itsestään. Pitää vielä miettiä näitä. Mutta Hot or not nää mun alustavat ideat? 

Nyt on pakko koittaa nukkua... Huomenna täytyy herätä aikasin, miettiä mitä pukee laivalle & Tallinnaan ja "pakata" tälle näinkin pitkälle reissulle ja vanhemmatkin tulevat käymään päivällä. Tekemistä siis riittää mutta onneksi kivaa sellaista. Teen reissusta jonkinlaisen postauksen jahka palaudun kotiin ja saan levättyä mahdolliset väsymykset pois =) 

Hyvää yötä! <3 <3 Suvi 





2 kommenttia:

  1. Aivan törkeen hyvä postaus! Ja musta toi banneri juttu on kaunis, sun näkönen! Ja älä turhaa murehdi sitä kuvapostausta!♥

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista